Op zoek naar Makelaardij Friesland? Rodenhuis Makelaardij

Resultaatgericht in makelaardij Friesland


Ben je op zoek naar een woning of een bedrijfspand en zoek je een specialist in makelaardij in Friesland? Wij leveren transparante makelaarsdiensten. Of je nu een woning wilt verkopen of verhuren, wij helpen je bij Rodenhuis makelaardij Friesland graag.

Klantgerichtheid bij Rodenhuis makelaardij Friesland


We staan binnen de makelaardij in Friesland bekend om onze klanttevredenheid. We nemen niet meer werk aan dan we aankunnen. Want de verkoop van jouw woning of bedrijfspand verdient al onze aandacht. We reageren bij Rodenhuis makelaardij à la minute!

Service binnen Rodenhuis makelaardij Friesland


Onze klanten waarderen de korte lijnen en snelle aanpak, ruime openingstijden en onze telefonische en online bereikbaarheid (ook ’s avonds en in het weekend!). We gaan binnen de makelaardij heel ver voor onze klanten. Hoe groter de uitdaging, hoe leuker we het vinden. Of het nu gaat om de verkoop van vastgoed en een geschikte klant te vinden, of juist een woning of bedrijfspand te vinden dat helemaal voldoet aan jouw wensen. No Cure, No Pay en geen boetebedingen. Rodenhuis Makelaardij Friesland is gevestigd in de hoofdstad Leeuwarden.

Visie Rodenhuis makelaardij Friesland


Al meer dan 12 jaar zijn we actief in de makelaardij in Friesland met als speerpunt de makelaardij in Leeuwarden. We krijgen energie van het verbinden van klantwensen aan vastgoed. Er zit vaak een verhaal achter een nieuwe woning of bedrijfspand en daar kun je ons spreekwoordelijk voor wakker maken! Dat is mede de reden dat we ook ‘s avonds en in het weekend bereikbaar zijn. Onze speerpunten als Rodenhuis makelaardij zijn een klantgerichte, servicegerichte en resultaatgerichte aanpak. Daarom zijn we voor een vaste groep klanten het adres voor makelaardij in Friesland!

Gratis waardebepaling


Als een van de weinigen binnen de makelaardij bieden we gratis waardebepaling aan. Daarvoor doen we een grondig onderzoek gebaseerd op data uit het Kadaster, gemeente en gebruiken we vooral ook onze kennis en ervaring binnen makelaardij Friesland. We komen graag de woning bekijken, maar desgewenst doen we dat ook online. Zo krijg je van ons een goede indicatie van de waarde van jouw woning. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op

Woning verkopen in Leeuwarden of omstreken?


Om je woning/of pand zo goed mogelijk te verkopen is een goed onderbouwde en reële waardebepaling erg belangrijk. We komen namens Rodenhuis makelaardij graag bij je langs voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maar dat kan natuurlijk ook online. We adviseren je over de beste vraagprijs en welke middelen we kunnen inzetten. We “smeden het ijzer als het heet is” en nemen bij bezichtigingsaanvragen snel contact met je op. Namens Rodenhuis makelaardij Friesland kunnen we de bezichtigingen overdag, ’s avonds of in het weekend inplannen. Van de bezichtigingen geven we altijd direct een terugkoppeling. Verder begeleiden we je gedurende het hele traject inclusief de overdracht. Met al meer dan 12 jaar ervaring in de makelaardij in Friesland

Je woning Direct verkopen?


Als je een woning, bedrijfspand, klusunit, opslagloods, of garagebox direct wil verkopen en je wilt niet wachten totdat er een geschikte koper is gevonden? Dan kun je bij Rodenhuis makelaardij terecht. De voordelen van directe verkoop zijn:

  • Direct een bod en snelle betaling
  • Geen ontbindende voorwaarden
  • Geen gedoe met diverse bezichtigingen 
  • Opknappen en opruimen niet nodig 
  • Overdracht wanneer het jou uitkomt 
  • Geen makelaarskosten voor de verkoop

Werkwijze bedrijfspanden


Rodenhuis Makelaardij ondersteunt bij de verkoop én verhuur van nieuwbouw én bestaande bouw. Voor een vaste groep tevreden klanten zijn we al ruim 10 jaar de makelaardij in Friesland als het gaat om bedrijfsvastgoed. We zijn niet bezig met het opbouwen van een portfolio maar met het vinden van een geschikte partij voor de daadwerkelijke verkoop of verhuur van het pand.

Regionaal netwerk


De afgelopen jaren hebben wij als Rodenhuis makelaardij goede resultaten behaald bij uiteenlopende opdrachten én projecten met meerdere units voor de verkoop en verhuur van vastgoed. Zo hebben we opdrachten voor bedrijfspanden, kantoorpanden, bedrijfshallen of projecten tot wel 100 klus-units en/of garageboxen succesvol afgerond. Door dit jaren met veel plezier te doen hebben wij een sterk regionaal netwerk van partners en (mogelijke) kopers/huurders opgebouwd.

Doelgroepanalyse en verkoop of verhuur strategie


Wij begeleiden als Rodenhuis makelaardij in Friesland onze klanten van begin tot eind. Zo zijn we betrokken bij de opname van het betreffende pand en vaststellen van de verhuur/verkoop prijs in samenspraak met de opdrachtgever. Door de jaren heen zijn we gespecialiseerd in een gedegen doelgroep analyse en het bepalen van de verkoop of verhuur strategie. Vervolgens regelen we uitgebreide fotografie, digitale brochures, plaatsing op internetsites én social media.

Wat kunnen wij voor je betekenen?


Wij gaan voor 100% klanttevredenheid! Daarvoor zorgen we voor optimale bereikbaarheid en persoonlijk contact. We zijn graag je partner in makelaardij Friesland als het gaat om verkoop of verhuur van woningen en bedrijfspanden. En ook voor het vinden van een droomhuis of het perfecte bedrijfspand zijn wij graag jouw partner voor makelaardij in Friesland. Ben je op zoek naar een proactieve makelaardij in Friesland die:

  • Meer dan 100% inzetbaar is voor de aan- of verkoop van jouw woning of bedrijfspand.
  • Altijd goed bereikbaar is (buiten kantooruren en ook 's avonds en in het weekend). 
  • Het kopen van een eigen huis als starter of doorstromer is waarschijnlijk de grootste financiële beslissing die je in jouw leven zult nemen. Je wilt alleen daarom al de zekerheid van de juiste keuze. Wordt het een hypotheek met gunstige netto maandlasten of juist één met hogere lasten, waardoor je jouw hypotheek sneller aflost? Hoe zit het met de fiscale regelgeving?  

Zoek dan niet verder en neem direct contact op met Rodenhuis makelaardij.

2-Makelaardij-Friesland 3-Makelaardij-Friesland

| Makelaar in Friesland |