Wie zijn wij

Visie Peter Rodenhuis

Peter krijgt energie van het verbinden van klantwensen aan vastgoed. Er zit vaak een verhaal achter een nieuwe woning of bedrijfspand en daar kun je onze makelaar altijd voor wakker maken! Dat is mede de reden dat je ons ‘s avonds en in het weekend kunt bereiken. Peter wil dat bedrijven mensen persoonlijk en adequaat helpen. Daarom werkt de makelaardij voor een selecte groep klanten én hebben we persoonlijk contact met uitstekende bereikbaarheid en een vleugje humor hoog in het vaandel.

Even voorstellen

 Peter Rodenhuis

Peter Rodenhuis

Makelaar

De passie van Peter voor verhalen rondom geschiedenis van vastgoed zijn ontstaan bij de aankoop van zijn eerste woning. Sinds de opleiding Makelaardij Onroerend Goed (2007) is Peter inmiddels ruim 14 jaar makelaar van beroep. Hij heeft een nuchtere kijk op zaken en wil gewoon goed werk leveren; een dienstverlener in hart en nieren. De twee floormanagers Nova en Bodi zijn een welkome aanvulling. Het duo daagt elkaar constant uit en waakt dag en nacht over uw privacy. 

“Ik ben ervan overtuigd dat mijn persoonlijke werkwijze (tijd voor de klant, resultaten leveren en goede service) en voorop lopen met nieuwe ontwikkelingen, de onderscheidende kracht is van Rodenhuis Makelaardij”, aldus Peter Rodenhuis.


Bodi

Bodi

Floormanager

Nova

Nova

Floormanager