Werkwijze bedrijfspanden

Rodenhuis Makelaardij ondersteunt bij de verkoop én verhuur van nieuwbouw én bestaande bouw. Dat doen wij al ruim 10 jaar voor een selecte groep tevreden klanten in heel Friesland. We zijn niet bezig met het opbouwen van een portfolio maar met het vinden van een geschikte partij voor de daadwerkelijke verkoop of verhuur van het pand. Dit doen we voor een maximaal aantal opdrachten / projecten tegelijkertijd om kwaliteit en aandacht te waarborgen.

De afgelopen jaren hebben wij goede resultaten behaald bij uiteenlopende opdrachten én projecten met meerdere units voor de verkoop en verhuur van vastgoed. Zo hebben we opdrachten voor bedrijfspanden, kantoorpanden, bedrijfshallen of projecten tot wel 100 klus-units en/of garageboxen succesvol afgerond. Door dit jaren met veel plezier te doen hebben wij (mede door te netwerken) een gigantisch klantenbestand opgebouwd van partners en (mogelijke) kopers/huurders.

Wij begeleiden bij het hele proces van begin tot eind (ook bij nieuwbouwprojecten). Zo zijn we betrokken bij de opname van het betreffende pand en vaststellen van de verhuur/verkoop prijs in samenspraak met de opdrachtgever. Door de jaren heen zijn we zeer bekwaam geworden in een gedegen doelgroep analyse en het bepalen van de verkoop of verhuur strategie. Vervolgens regelen we uitgebreide fotografie, digitale brochures, plaatsing op internetsites én social media.

Op het moment dat een geschikte partij geïnteresseerd is wil je adequaat handelen. Zo voeren we op afspraak bezichtigingen uit met potentiële kopers/huurders. We onderhandelen over prijs en randvoorwaarden (in overleg met de opdrachtgever). Stellen z.s.m. de huur- of koopovereenkomst op die men vervolgens digitaal kan ondertekenen. Na overeenstemming zorgen wij voor correcte afhandeling tot en met de oplevering/passering. Rodenhuis Makelaardij, vast en zeker goed!

Heb je nieuwbouw plannen of projecten voor verkoop of verhuur? Wil je meer weten over onze werkwijze, beschikbaarheid of tarieven? Neem dan gelijk contact op, zodat je kunt ervaren hoe wij te werk gaan. Tot snel!

Neem contact met ons op