Kopen of verkopen en een makelaar in Friesland of omgeving nodig?

De resultaatgerichte makelaar in Friesland

Ben je op zoek naar een woning of een bedrijfspand en zoek je een makelaar in Friesland? Wij leveren transparante makelaarsdiensten. Of je nu een woning wilt verkopen of verhuren, wij helpen je graag. Als makelaar hanteren we een laag en vast all-in tarief en je betaalt pas bij verkoop. Zo bespaar je duizenden euro's.

De klantgerichte makelaar in Friesland

We zijn de makelaar in Friesland als het gaat om maximale klanttevredenheid. Daarom nemen we niet meer werk aan dan we aankunnen. Want de verkoop van jouw woning of bedrijfspand verdient al onze aandacht. Zoek je een klantgerichte makelaar in Friesland? We reageren à la minute!

De servicegerichte makelaar in Friesland

Onze klanten waarderen de korte lijnen en ruime openingstijden. Omdat we als makelaar ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar voor je zijn, ervaren onze klanten ons als de meest servicegerichte makelaar in Friesland. We gaan als makelaar heel ver voor onze klanten. Hoe groter de uitdaging, hoe leuker we het vinden. Of het nu gaat om de verkoop van vastgoed en een geschikte klant te vinden, of juist een bedrijfspand te vinden dat helemaal voldoet aan jouw wensen. No Cure, No Pay en geen boetebedingen. Rodenhuis Makelaardij is de makelaar in Friesland gevestigd in de hoofdstad Leeuwarden.

Visie Rodenhuis makelaardij

Al meer dan 12 jaar zijn we actief als makelaar in Friesland met als speerpunt de makelaardij in Leeuwarden. We krijgen energie van het verbinden van klantwensen aan vastgoed. Je kunt ons er spreekwoordelijk voor wakker maken! Dat is mede de reden dat we als makelaar ook ‘s avonds en in het weekend bereikbaar zijn. Onze speerpunten als makelaar zijn een klantgerichte, servicegerichte en resultaatgerichte aanpak. Daarom zijn we voor een vaste groep klanten de makelaar in Friesland!

Gratis waardebepaling

We bieden als makelaar gratis waardebepaling aan. Daarvoor doen we een grondig onderzoek gebaseerd op data uit het Kadaster, gemeente en vooral ook kennis en ervaring. Daarbij komen we als makelaar in Friesland graag de woning bekijken, maar desgewenst doen we dat ook online. Zo krijg je van ons een goede indicatie van de waarde van jouw woning. Ben je op zoek naar een makelaar in Friesland en wil je een gratis waardebepaling van jouw woning? Neem dan gerust contact met ons op

Woning verkopen in Leeuwarden of omstreken?

Om je woning/of pand zo goed mogelijk te verkopen is een goed onderbouwde en reële waardebepaling erg belangrijk. We komen als makelaar hiervoor graag bij je langs voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maar dat kan natuurlijk ook online. We adviseren je als makelaar over de beste vraagprijs en welke middelen we kunnen inzetten.

We “smeden het ijzer als het heet is” en nemen bij bezichtigingsaanvragen snel contact met je op. Als regionale makelaar in

Friesland kunnen we de bezichtigingen overdag, ’s avonds en/of in het weekend inplannen. Van de bezichtigingen geven we altijd direct een terugkoppeling. Verder begeleiden we je als persoonlijk makelaar gedurende het hele traject inclusief de overdracht.

Je woning Direct verkopen?

Zoek je een makelaar in Friesland die je woning, bedrijfspand, klusunit, opslagloods, of garagebox direct wil aankopen en wil je niet wachten totdat er een geschikte koper is gevonden? Neem dan direct contact met ons op.

Werkwijze bedrijfspanden

Rodenhuis Makelaardij ondersteunt bij de verkoop én verhuur van nieuwbouw én bestaande bouw. Voor een vaste groep tevreden klanten zijn we al ruim 10 jaar de makelaar in Friesland als het gaat om bedrijfsvastgoed.

Regionaal netwerk

De afgelopen jaren hebben wij als makelaar goede resultaten behaald bij uiteenlopende opdrachten én projecten met meerdere units voor de verkoop en verhuur van vastgoed. Door dit jaren met veel plezier te doen hebben wij een sterk regionaal netwerk van partners en (mogelijke) kopers/huurders opgebouwd.

Doelgroepanalyse en verkoop of verhuur strategie

Wij begeleiden als makelaar het hele proces van begin tot eind (ook bij nieuwbouwprojecten). Zo zijn we betrokken bij de opname van het betreffende pand en vaststellen van de verhuur/verkoop prijs in samenspraak met de opdrachtgever. Door de jaren heen zijn we gespecialiseerd in een gedegen doelgroep analyse en het bepalen van de verkoop of verhuur strategie. Vervolgens regelen we uitgebreide fotografie, digitale brochures, plaatsing op internetsites én social media.

Van prijsonderhandeling tot oplevering

Vanaf het moment dat er een geïnteresseerde partij is, handelen we als makelaar direct en adequaat. Zo voeren we op afspraak bezichtigingen uit met potentiële kopers/huurders. We onderhandelen namens jou als makelaar over prijs en randvoorwaarden. We stellen z.s.m. de huur- of koopovereenkomst op die men vervolgens digitaal kan ondertekenen. Na overeenstemming zorgen wij als makelaar in Friesland voor correcte afhandeling tot en met de oplevering/passering.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid! Daarvoor zorgen we voor optimale bereikbaarheid en persoonlijk contact. We zijn graag je partner in makelaardij Friesland als het gaat om verkoop of verhuur van woningen en bedrijfspanden. En ook voor het vinden van een droomhuis of het perfecte bedrijfspand zijn wij dè makelaar in Friesland.

Ben je op zoek naar een klant- service- en resultaatgerichte makelaar in Friesland?
Zoek dan niet verder naar een andere makelaar in Friesland, maar neem direct contact met ons op en we gaan graag voor je aan de slag!

Peter krijgt energie van het verbinden van klantwensen aan vastgoed. Er zit vaak een verhaal achter een nieuwe woning of bedrijfspand en daar kun je onze makelaar altijd voor wakker maken! Dat is mede de reden dat je ons ‘s avonds en in het weekend kunt bereiken. Peter wil dat bedrijven mensen persoonlijk en adequaat helpen. Daarom werkt de makelaardij voor een selecte groep klanten én hebben we persoonlijk contact met uitstekende bereikbaarheid hoog in het vaandel.

2-makelaar in friesland 3- makelaar in friesland

| Makelaardij Friesland |