Op zoek naar Makelaardij Leeuwarden? Rodenhuis Makelaardij

Resultaatgericht in makelaardij Leeuwarden

Ben je op zoek naar een bedrijfspand of een woning en zoek je een specialist in makelaardij in Leeuwarden? Wij leveren transparante makelaarsdiensten. Of je nu een woning wilt verhuren of verkopen, wij helpen je bij Rodenhuis makelaardij Leeuwarden graag.

  

Klantgerichtheid staat voorop bij Rodenhuis makelaardij Leeuwarden

We staan binnen de makelaardij in Leeuwarden bekend om onze klanttevredenheid. We nemen niet meer werk aan dan we aankunnen. Want de verkoop van jouw woning of bedrijfspand verdient al onze aandacht. We reageren bij Rodenhuis makelaardij Leeuwarden à la minute! 

 

Visie Rodenhuis makelaardij Leeuwarden

Al meer dan 12 jaar zijn we actief in de makelaardij in Leeuwarden met als speerpunt de makelaardij in Leeuwarden. We krijgen energie van het verbinden van klantwensen aan vastgoed. Er zit vaak een verhaal achter een nieuwe woning of bedrijfspand en daar kun je ons spreekwoordelijk voor wakker maken! Dat is mede de reden dat we ook ‘s avonds en in het weekend bereikbaar zijn. Onze speerpunten als Rodenhuis makelaardij Leeuwarden zijn een klantgerichte, servicegerichte en resultaatgerichte aanpak. Daarom zijn we voor een vaste groep klanten het adres voor makelaardij in Leeuwarden!

 

Service binnen Rodenhuis makelaardij Leeuwarden

Onze klanten waarderen de korte lijnen en snelle aanpak, ruime openingstijden en onze telefonische en online bereikbaarheid (ook ’s avonds en in het weekend!). We gaan binnen de makelaardij Leeuwarden heel ver voor onze klanten. Hoe groter de uitdaging, hoe leuker we het vinden. Of het nu gaat om de verkoop van vastgoed en een geschikte klant te vinden, of juist een woning of bedrijfspand te vinden dat helemaal voldoet aan jouw wensen. No Cure, No Pay en geen boetebedingen. Rodenhuis Makelaardij Leeuwarden is gevestigd in de Friese hoofdstad.

 

Woning verkopen in Leeuwarden of omstreken?

Om je woning/of pand zo goed mogelijk te verkopen is een goed onderbouwde en reële waardebepaling erg belangrijk. We komen namens Rodenhuis makelaardij Leeuwarden graag bij je langs voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maar dat kan natuurlijk ook online. We adviseren je over de beste vraagprijs en welke middelen we kunnen inzetten. We “smeden het ijzer als het heet is” en nemen bij bezichtigingsaanvragen snel contact met je op. Namens Rodenhuis makelaardij Leeuwarden kunnen we de bezichtigingen overdag, ’s avonds of in het weekend inplannen. Van de bezichtigingen geven we altijd direct een terugkoppeling. Verder begeleiden we je gedurende het hele traject inclusief de overdracht. Met al meer dan 12 jaar ervaring in de makelaardij in Leeuwarden 

 

Gratis waardebepaling

Als een van de weinigen binnen de makelaardij Leeuwarden bieden we gratis waardebepaling aan. Daarvoor doen we een grondig onderzoek gebaseerd op data uit het Kadaster, gemeente en gebruiken we vooral ook onze kennis en ervaring binnen makelaardij Leeuwarden. We komen de graag de woning bekijken, maar desgewenst doen we dat ook online. Zo krijg je van ons een goede indicatie van de waarde van jouw woning. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op

 

Je woning Direct verkopen?

Als je een woning, bedrijfspand, klusunit, opslagloods, of garagebox direct wil verkopen en je wilt niet wachten totdat er een geschikte koper is gevonden? Dan kun je bij Rodenhuis makelaardij in Leeuwarden terecht. De voordelen van directe verkoop zijn:  

  • Direct een bod en snelle betaling
  • Geen ontbindende voorwaarden
  • Geen gedoe met diverse bezichtigingen
  • Opknappen en opruimen niet nodig
  • Overdracht wanneer het jou uitkomt
  • Geen makelaarskosten voor de verkoop

Regionaal netwerk

De afgelopen jaren hebben wij als Rodenhuis makelaardij in Leeuwarden goede resultaten behaald bij uiteenlopende opdrachten én projecten met meerdere units voor de verkoop en verhuur van vastgoed. Zo hebben we opdrachten voor bedrijfspanden, kantoorpanden, bedrijfshallen of projecten tot wel 100 klus-units en/of garageboxen succesvol afgerond. Door dit jaren met veel plezier te doen hebben wij een sterk regionaal netwerk van partners en (mogelijke) kopers/huurders opgebouwd.

 

Werkwijze bedrijfspanden

Rodenhuis Makelaardij in Leeuwarden ondersteunt bij de verkoop én verhuur van nieuwbouw én bestaande bouw. Voor een vaste groep tevreden klanten zijn we al ruim 10 jaar de makelaardij in Leeuwarden als het gaat om bedrijfsvastgoed. We zijn niet bezig met het opbouwen van een portfolio maar met het vinden van een geschikte partij voor de daadwerkelijke verkoop of verhuur van het pand. 

 

Doelgroepanalyse en verkoop of verhuur strategie

Wij begeleiden als Rodenhuis makelaardij in Leeuwarden onze klanten van begin tot eind. Zo zijn we betrokken bij de opname van het betreffende pand en vaststellen van de verhuur/verkoop prijs in samenspraak met de opdrachtgever. Door de jaren heen zijn we gespecialiseerd in een gedegen doelgroep analyse en het bepalen van de verkoop of verhuur strategie. Vervolgens regelen we uitgebreide fotografie, digitale brochures, plaatsing op internetsites én social media.

 

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid! Daarvoor zorgen we voor optimale bereikbaarheid en persoonlijk contact. We zijn graag je partner in makelaardij Leeuwarden als het gaat om verkoop of verhuur van woningen en bedrijfspanden. En ook voor het vinden van een droomhuis of het perfecte bedrijfspand zijn wij graag jouw partner voor makelaardij in Leeuwarden.

 

Ben je op zoek naar een proactieve makelaardij in Leeuwarden die:

  • Meer dan 100% inzetbaar is voor de aan- of verkoop van jouw woning of bedrijfspand.
  • Altijd goed bereikbaar is (buiten kantooruren en ook 's avonds en in het weekend).
  • Geen uitdaging uit de weg gaat om het gewenste resultaat te leveren.

 

Zoek dan niet verder en neem direct contact op met Rodenhuis makelaardij Leeuwarden