Onafhankelijk hypotheekadvies nodig in Leeuwarden, Stiens of wijde omgeving?


Het kopen van een eigen huis als starter of doorstromer is waarschijnlijk de grootste financiële beslissing die je in jouw leven zult nemen. Je wilt alleen daarom al de zekerheid van de juiste keuze. Wordt het een hypotheek met gunstige netto maandlasten of juist één met hogere lasten, waardoor je jouw hypotheek sneller aflost? Hoe zit het met de fiscale regelgeving?      

Bij onze partner heeft jouw hypotheekvraag de volledige aandacht: met een volstrekt onafhankelijk en vakkundig advies op maat zorgen zij, dat je hypotheek op alle gebieden goed aansluit bij jouw wensen, nu en in de toekomst. Ze geven je inzicht in de actuele en verwachte ontwikkelingen in de hypotheekwereld, bieden alle informatie die je nodig hebt om de juiste hypotheekvorm te kiezen en doen zaken met een aantal top hypotheekverstrekkers.

Wil je zelf je hypotheek via een internetaanbieder afsluiten maar toch van te voren hier advies over, ook dat is mogelijk.

Oversluiten van je huidige hypotheek
Hypotheekadvies is ook interessant op het moment dat je jouw hypotheek wilt oversluiten, bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt. Omdat de hypotheekrente relatief laag is, kan overstappen naar een andere hypotheekaanbieder aantrekkelijk zijn. Met het hypotheekadvies weet je waar de kansen liggen en hoe je kunt besparen op jouw maandlasten.

Tarieven 
Je hebt al een hypotheekadvies voor € 1.500 en een hypotheekadvies met verstrekking via een service provider voor € 1.775
Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaand contactformulier.
Rodenhuis Makelaardij
Tsjibbe Geertswei 60
8915 HL Leeuwarden
Nederland
Telefoon: 058 288-5532
E-mailadres:
 
 
Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.