Beschrijving

Villa Cantik: een geslaagd kunstwerk in een betoverende ambiance.

Hoog boven het zeeniveau, op een weelderige groene berghelling, vindt u op het Indonesische eiland Lombok de mooie Villa Cantik. Deze smaakvol ingerichte villa met privézwembad en een adembenemend uitzicht over zee is nu te koop! Door de luxueuze tropische omgeving en met de bruisende toeristenstad Sengigi op 5 minuten afstand is deze villa ideaal om zelf volop te genieten, maar ook om te verhuren.

De omgeving:
Villa Cantik is gelegen op de heuvelrug van The Hill aan Jalan Semilir te Batu Layar op Lombok. Op de klif aan de Lombok Street Ocean, duikt aan de horizon de spectaculaire top van Bali’s vulkaan “Gunung Agun” als silhouet op. Lombok is een Indonesisch eiland dat behoort tot de Kleine Soenda-eilanden. Het ligt in de Indische Oceaan ten oosten van Bali en ten westen van Soembawa. Het heeft een oppervlakte van 4725 km² en telt 2,4 miljoen inwoners. De hoofdstad is Mataram.
De bruisende toeristenstad Sengiggi ligt op 5 km afstand van Vila Cantik. Daar vindt u witte stranden met glashelder water, uitstekende duik- en snorkelplaatsen, winkels, bars en restaurants. Het centrum van de hoofdstad Mataram bevindt zich 15 km verder en de internationale luchthaven van Lombok op 50 km afstand.

De villa:
Speciaal ontworpen en gebouwd voor comfort, tot in detail gestileerd, modern van uitstraling en van alle gemakken voorzien. Villa Cantik is een geslaagd kunstwerk in een betoverende ambiance. Met een kleurrijke bloementuin en een heerlijk “infinity pool” is Villa Cantik uniek in zijn soort. De villa bestaat uit 4 slaapkamers (alle uitgerust met airconditioning, een satelliet-tv en een eigen badkamer), een grote leefruimte met thuisbioscoop, weelderige terrassen en een volledig uitgeruste keuken. En alsof dat nog niet genoeg is, bevindt zich op het dak van de villa “The Loft”, een Penthouse met een overmaats balkon gemaakt voor de echte liefhebber. Kortom Villa Cantik staat garant voor rust en privacy en als toekomstige eigenaar heeft u goud in handen!
Op dit moment wordt de villa verhuurd voor luxueuze vakanties en doet warm en vriendelijk personeel er alles aan om ieder verblijf compleet te maken. Huishoudsters, een creatieve tuinman en beveiligingspersoneel zijn werkzaam. Indien gewenst kunnen de contracten bij de aankoop van de villa worden overgenomen, zodat de service voor u en uw eventuele gasten naar volle tevredenheid kan worden voortgezet.

Indeling

Niveau 1:
Na binnenkomst via de overkapte entree aan een rustige weg, komt u rechtsaf via een trap aan de achterkant van de villa uit. Vanaf de achterkant gerekend, vindt u aan de rechterhand een verblijf voor de beveiliging om ’s nachts te waken. Hier is ook een terras met ingebouwde barbecue aangelegd. Vanaf hier kunt u rondom de gehele villa lopen door de prachtige tuin met grasvelden, kleurrijke bloemen, verschillende terrassen en trappetjes. Het hart van de villa, het heerlijke zwembad, is te bereiken via twee grote deuren. Vanaf het zwembad loopt u via een schuifpui zo de grote woonkamer binnen. Rechtsachter vindt u de complete keuken met kookeiland en vanaf hier bereikt u via een deur een knusse slaapkamer met inloopkast, airconditioning en tv. Via openslaande deuren gaat u naar de tuin. Direct aan de slaapkamer zit een moderne badkamer met vrijstaand ligbad en een wasbak met twee kranen vast. Dit geldt ook voor de linkerkant van de villa, waar een soortgelijke slaapkamer met badkamer is gevestigd.

Niveau 2:
Op de bovenverdieping bevindt zich het penthouse met enorm balkon. Een plek om te genieten van het adembenemende uitzicht op zee, vindt u hier altijd. Is het beschut achter een muurtje links of heerlijk in de schaduw onder het afdak? U strijkt hier met uw bakje koffie rechtstreeks vanuit de ruime slaapkamer met aangehechte badkamer neer. Ook deze slaapkamer is voorzien van inloopkast, airconditioning en tv. Warm water wordt gerealiseerd met een zonneboiler die op deze verdieping is geplaatst.

Bijzonderheden

In de villa is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals marmeren vloeren, meranti en merbau houten kozijnen, meubels en deuren. 
Alles van zeer zware en hoge kwaliteit.

Onder de villa, links van het zwembad vanaf de hoofdentree gerekend, bevindt zich een apart gastenverblijf bijvoorbeeld voor het personeel. Hier is alles aanwezig om in privacy te kunnen vertoeven, zoals een leefruimte met keukenblok, een slaapkamer voor drie personen en een badkamer. 
Dit appartement is te bereiken via de hoofdentree. U gaat dan linksaf, in plaats van rechtsaf naar de villa. 

Rechtsonder het zwembad is een bergingsruimte met Honda 5,5 kVA generator als back-up voorziening en wasmachine en droger samengesteld.

Naast de hoofdingang, is er nog een brede ingang met schuifdeuren en carport om uw auto te parkeren. 
Via deze carport en met daarachter een brede trap komt u vervolgens weer op het tuin niveau van de villa.

Voor mindervaliden is er een speciale ingang (aan de linkerkant vanaf de voorzijde) waar het straat niveau door de oplopende weg op gelijk niveau is met de villa Cantik. Men kan dus zonder trappen de woning en tuin bereiken.

Het gehele terrein is perfect afgesloten en niet zonder aankondiging toegankelijk. 

Koopsom is $ 1.200.000 U.S. Dollars, de Euro prijs is onderhevig aan de Dollar/Euro koers.

Aan deze informatie of afmetingen kunnen geen rechten worden ontleent en zijn slechts bedoeld ter indicatie.

Kenmerken