Beschrijving

Waar moet u heen als ZZP'er met uw materialen, karren en gereedschappen? Of met uw caravan, boot of camper? Bij de boer, achteraan in de stalling of een kleine garagebox? Nee natuurlijk niet! Waar wel? In een prachtige geïsoleerde privé caravanstalling/garagebox van 35m² in Leeuwarden! Op het Orionpark II, op bedrijventerrein De Hemrik.

Een zeer mooie geïsoleerde stalling/garagebox, te huur voor een zeer aantrekkelijke prijs. 
De stalling ligt aan de Orionweg op bedrijventerrein De Hemrik. Vlakbij het treinstation Camminghaburen. 
U kunt dus zo vanuit de trein uitstappen op het perron Camminghaburen, en zo bijvoorbeeld uw camper/auto vanaf het beveiligde terrein wegrijden. 
De unit heeft een oppervlakte van totaal ca. 35m² ( 10 meter diep en 3,5 meter breed ) voorzien van een plateau, verlichting, en elektrapunt 10A.
Er is een gezamenlijk watertappunt en toiletgebouw. Het gehele terrein wordt ruimschoots verlicht en is via een elektrische toegangspoort afgesloten. Het park is 24 uur per dag toegankelijk voor de gebruikers.

De garagebox is uitermate geschikt voor ZZP'ers voor opslag/stalling van bedrijfsmaterialen/voorraad, maar ook voor particuliere doeleinden zoals een caravan/boot of camper. 
U betaalt in verhouding zeer weinig energielasten omdat het vastrecht van elektra wordt verdeeld over de units en u betaald alleen uw eigen verbruik.
Jaarlijkse servicekosten bedragen € 162,75 exclusief btw.
Sleutelen aan (motor)voertuigen is hier niet toegestaan!

Indeling

Voorzien van een zoldervloer

Bijzonderheden

- Geïsoleerde stalling / garagebox
- Voorzien van elektrapunt 10A met aardlek en verlichting
- Overheaddeur 320 x 310cm (h x b)
- Lage energielasten
- Gezamenlijk toiletgebouw met watertappunt
- Het terrein is door middel van een hek met elektrische toegangspoort afgesloten en 24/7 bereikbaar.

Kenmerken