logo-d2

logo-d3

Rodenhuis Makelaardij gebruikt 0,0 papier!
Nieuwe website en concept in aantocht!

Verkoop

De actieve makelaar van Friesland, No Cure No Pay, ook bezichtingen in het weekend en in de avonduren!
Staat u op het punt om uw woning of bedrijfspand in Friesland te verkopen? Rodenhuis Makelaardij helpt u hierbij graag tegen een vast en voordelig tarief. U kunt bij Rodenhuis Makelaardij terecht voor alle zaken die komen kijken bij het verkopen van een woning of bedrijfspand. Van het regelen van een energielabel van uw woning/bedrijfspand tot het onderhandelen met de potentiële koper over de prijs. Hierbij houdt u zelf de touwtjes in handen, maar heeft u toch de zekerheid die een makelaardij biedt.

Stappen
Spreekt de werkwijze van Rodenhuis Makelaardij u aan? Neem dan contact met Peter van deze makelaardij op. Na een persoonlijk gesprek en het beoordelen van uw woning zal hij in overleg met u een vraagprijs samenstellen. Vervolgens zal uw woning/bedrijfspand te koop worden aangeboden via deze website en diverse andere populaire sites. Natuurlijk kunnen er in overleg ook meer promotieactiviteiten gestart worden.

Samen met potentiële kopers zal Peter uw woning of bedrijfspand zo snel mogelijk bezichtigen. Voor de eerste bezichtiging, spreekt Peter goed met u door wat u belangrijk vindt om te laten zien. U weet immers als geen ander wat de goede eigenschappen en verbeterpunten van de woning zijn.

Uiteindelijk brengt de potentiële koper misschien wel een bod uit en begint de onderhandelingsfase. Peter neemt gelijk contact met u op om u te informeren over het verloop van de onderhandelingen en om uw mening te vragen. Rodenhuis Makelaardij zal alleen advies uitbrengen. U neemt de beslissingen. Het is goed mogelijk dat u de woning of het bedrijfspand binnen korte tijd verkoopt, want bij Rodenhuis Makelaardij wordt snel actie ondernomen.

Delen

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Meer in deze categorie: Aankoop »

Zoeken

NIEUWE OBJECTEN

Zuiderpark Leeuwarden 
stalling- en opslagunits met
diverse voorzieningen.
Nu te huur
Nog enkele beschikbaar!

Uitgelicht

Opslag/Stalling Leeuwarderstraatweg 70-R en 68-R Heerenveen Huur

Opslag/Stalling Leeuwarderstraatweg 70-R…

8441 AG Heerenveen Verhuurd! Dicht bij huis extra opslagruimte nodig?Wij hebben (nu nog) 2 opslagunits aan de Leeuwarderstraatweg in Heerenveen in de verhuur. Elk ter grootte van totaal ca. 52m² Overheaddeur van...

Lees meer

Laatste Nieuws

Contact

  • Adres:
    Tjibbe Geertswei 60

    8915 HL Leeuwarden
  • Tel: +31(0) 58-288 55 32