logo-d2

logo-d3

Rodenhuis Makelaardij gebruikt 0,0 papier!
Nieuwe website en concept in aantocht!

Privacy Verklaring

Privacy Policy Rodenhuis Makelaardij AVG (GPDR)

Rodenhuis Makelaardij respecteert de privacy van klanten/relaties en de bezoekers van onze site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Rodenhuis Makelaardij committeert zich aan de huidige nieuwe wettelijke voorschriften AVG (GPDR) met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens. Door middel van dit privacy statement wil Rodenhuis Makelaardij duidelijkheid scheppen in hetgeen Rodenhuis Makelaardij met jouw persoonlijke gegevens doet.

Als je vragen hebt over deze privacy policy, kun je contact opnemen met:

Rodenhuis Makelaardij

Tsjibbe Geertswei 60, 8915HL Leeuwarden
info@rodenhuismakelaardij.nl
058-2885532  


Wet Bescherming Persoonsgegevens

Bij de aanvraag van een dienst worden in eerste instantie alleen contactgegevens gevraagd die nodig zijn voor het eerste contact.persoonsgegevens en eventuele andere gegevens gevraagd. Deze worden door mij verwerkt ten behoeve van het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten en het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties, met inbegrip van de voorkoming en bestrijding van fraude en het uitvoeren van activiteiten gericht op de vergroting van het klantenbestand. De website van Rodenhuis Makelaardij wordt beheerd door Rodenhuis Makelaardij.

Persoonlijke gegevens
Je kunt de Rodenhuis Makelaardij website bezoeken zonder ons te vertellen wie je bent en zonder ons enige andere persoonlijke informatie te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij persoonlijke informatie van je vragen. Bijvoorbeeld om met je te corresponderen, jouw aanvraag voor additionele informatie te verwerken of je te abonneren op een elektronische nieuwsbrief. Dit geschiedt in de meeste gevallen door middel van een invulformulier. Op deze wijze ontvangt Rodenhuis Makelaardij jouw persoonlijke gegevens, bijvoorbeeld je naam, adres, telefoonnummer en/of e-mail adres. De informatie die Rodenhuis Makelaardij op deze wijze verzamelt, wordt gebruikt om aan jouw verzoek (tot correspondentie, informatie, inschrijving, etc.) te kunnen voldoen. Bezoekers die dit nadrukkelijk aangeven op een invulformulier, kunnen een e-mail ontvangen, telefonisch gecontacteerd worden of op andere wijze informatie ontvangen van Rodenhuis Makelaardij.

Rodenhuis Makelaardij heeft de processen zodanig ingericht dat er zo min mogelijk data wordt verwerkt en opgeslagen. Tevens wordt deze data in een beveiligde omgeving bewaard en niet langer dan nodig is. Contactgegevens via website worden na 14 dagen weer verwijderd.

Rodenhuis Makelaardij zal jouw gegevens nooit doorverkopen of verhuren of op andere wijze gegevens verstrekken aan derden.

Bezoekersgegevens
Voor statistische doeleinden worden bezoekersgegevens van onze website bijgehouden. Informatie zoals bezoekfrequentie en de gemiddelde tijd van een sessie wordt gebruikt voor intern onderzoek en voor verbetering van de website. Deze informatie is niet te herleiden tot een individuele bezoeker, dat wil zeggen dat de identiteit van onze bezoekers onbekend blijft. Zolang je zelf geen actie hiertoe onderneemt, zijn jouw persoonlijke gegevens dus niet bekend bij ons.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen, beter te beveiligen en te verbeteren.

Inzage, correctie of een wijziging in persoonlijke gegevens
Uiteraard heb je de mogelijkheid jouw persoonlijke gegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen. Indien je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, kun je ons hiervan via e-mail op de hoogte stellen. Wij zullen dan contact met je opnemen en je om een kopie van een geldig legitimatiebewijs vragen. Na ontvangst van de kopie zullen wij zo snel mogelijk voldoen aan jouw verzoek tot inzage en een eventuele correctie doorvoeren of indien gewenst jouw persoonlijke gegevens uit onze database verwijderen.

Elektronische nieuwsbrieven
Je hebt op de Rodenhuis Makelaardij website de mogelijkheid om je aan te melden voor elektronische nieuwsbrieven. Je ontvangt dan periodiek per e-mail of per post de door jou aangevraagde informatie. De gegevens die je bij inschrijving opgeeft, worden gebruikt om de boodschap te personaliseren en om eventuele aanbiedingen beter op jouw wensen af te stemmen. Je kunt je gegevens te allen tijde wijzigen of de dienst stopzetten. Per dienst wordt aangegeven hoe je dit kunt doen.

Prijsvragen en acties
Als je reageert op een prijsvraag of een actie, vragen wij meestal een aantal persoonlijke gegevens, bijvoorbeeld je naam, adres en e-mail adres. Deze gegevens worden gebruikt om de actie uit te voeren, de prijswinnaars op de hoogte te stellen van hun prijs en om de reacties op de actie te meten.

  

Hyperlinks

De website van Rodenhuis Makelaardij bevat hyperlinks naar andere websites. Deze websites worden wel getoetst op betrouwbaarheid, maar Rodenhuis Makelaardij kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en privacy aspecten van deze websites. Deze privacy policy heeft slechts betrekking op de website van Rodenhuis Makelaardij:   http://www.rodenhuismakelaardij.nl.

 

Copyright © Rodenhuis Makelaardij 2018

 

 

Delen

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Zoeken

NIEUWE OBJECTEN

Zuiderpark Leeuwarden 
stalling- en opslagunits met
diverse voorzieningen.
Nu te huur
Nog enkele beschikbaar!

Uitgelicht

  • 1
  • 2
Prev Next
Opslag/Stalling Leeuwarderstraatweg 70-R en 68-R Heerenveen Huur

Opslag/Stalling Leeuwarderstraatweg 70-R…

8441 AG Heerenveen Verhuurd! Dicht bij huis extra opslagruimte nodig?Wij hebben (nu nog) 2 opslagunits aan de Leeuwarderstraatweg in Heerenveen in de verhuur. Elk ter grootte van totaal ca. 52m² Overheaddeur van...

Lees meer
Uithof 14 Dokkum, Koop

Uithof 14 Dokkum, Koop

9101 PN DokkumVerkocht! Zeer ruim bedrijfspand met een B.V.O.van ca. 200m² te koop op het kleinschalige bedrijventerrein De Uithof 9101PN te Dokkum. Het pand is onderverdeeld in 2 afzonderlijke ruimtes en heeft twee grote overheaddeuren en...

Lees meer

Laatste Nieuws

Contact

  • Adres:
    Tjibbe Geertswei 60

    8915 HL Leeuwarden
  • Tel: +31(0) 58-288 55 32